Welkom
Nieuwsberichten
Biografie
Lespraktijk & Studio
Fotoalbum
Videoalbum
Discografie
Recensies
Locaties
Chasin' Fingers
Agenda
Archief
Contact
Gastenboek
Inlogpagina Leerling

Lespraktijk & Studio

Aan het huis op de Karolingersweg 126 te Wijk bij Duurstede is sinds begin 2007 een speciale geluidsdichte ruimte gevestigd voor een Lespraktijk & Studio voor Patrick Holleeder Muziek, waar geregeld diverse audio- en videoproducties geproduceerd worden. Ook kan er door kleine ensembles heerlijk gemusiceerd worden. 

    De ruimte voor de lespraktijk en de Studio van ___Patrick Holleeder Muziek___ is begin 2012 voor een tweede keer flink verbouwd en vernieuwd!! Er zijn toen maar liefst 3 ondervloeren geplaatst en daarbovenop is er een splinternieuwe vloer gelegd. En de grootste spectaculaire verandering:
Deze studio heeft sindsdien de beschikking over een mooie salonvleugel...!!
Deze verandering biedt heel veel nieuwe mogelijkheden zowel voor de lespraktijk als voor alle toekomstige Studio-activiteiten van ___Patrick Holleeder Muziek___.
In september 2017 heeft de kantoor- & regieruimte van de Studio een opfrisbeurt gehad met nieuwe meubels, waardoor de studio nog praktischer en strakker is geworden.
Deze muziekonderneming is inmiddels met al haar kennis en ervaring al bijna 17 jaar actief binnen en buiten regio Utrecht!

STUDIO PATRICK HOLLEEDER MUZIEK

   

STUDIO PATRICK HOLLEEDER MUZIEK


Pianoles krijgen op een vleugel?? Kan dat dan?

 

Ja, dat is mogelijk bij Patrick Holleeder in Wijk bij Duurstede !!

___LESPRAKTIJK PATRICK HOLLEEDER MUZIEK___  

Keyboardlessen bij Patrick Holleeder Muziek

Pianolessen Klassiek en Lichte Muziek bij Patrick Holleeder Muziek


Maandag zijn alle lestijden gereserveerd voor de
leerlingen via muziekschool SMOW.

Dinsdag t/m Zaterdag is de praktijk open voor alle andere en overige muzieklessen, ongeacht locatie. De lestijden worden in overleg vastgesteld.

 
♦ Er is een ruime keuze aan lesmogelijkheden, zowel qua type les als qua frequentie.

Deze muzieklessen zijn voor alle leeftijden. Minimale leeftijd is doorgaans 7 à 8 jaar, maar er zijn uitzonderingen.

De lessen kunnen worden gegeven in deze Studio, voorzien van een vleugel, digitale piano, keyboard en workstation en alle denkbare technische faciliteiten op muziekgebied (alles ten behoeve van de muziekles).

Pianolessen (zowel klassieke muziek als Lichte muziek, waaronder Easy-Listening, Rock, Ballads, Latin, Blues, Jazz- en Popmuziek etc.), keyboardlessen, bandcoaching, ensemblerepetities & complete workshops (registreren, arrangeren, improviseren, akkoordenleer, transcripties etc.).

♦ Ook zijn specifieke lessen mogelijk bijvoorbeeld voor het spelen van goede koor- of zangbegeleiding of juist voor een doelgerichte voorbereiding op het behalen van een (toelatings)examen. Ook is altijd de mogelijkheid alle keuzes op dit gebied na verloop van tijd te veranderen en/of aan te passen, zodat er naar wens weer nieuwe doelen gesteld kunnen worden...

 

LESPRAKTIJK & STUDIO PATRICK HOLLEEDER MUZIEK___EIGEN PHM-LESPRAKTIJK___

Lessen duren in de meeste gevallen 1 uur per sessie (bij basisschoolleerlingen ook wel 45 minuten mogelijk), maar er zijn ook mogelijkheden voor andere lesduren, al naar gelang uw wensen. 45 minuten per les is doorgaans echter wel het minimum, 120 minuten het maximum.

De tarieven voor de diverse verschillende lesvormen staan hieronder te vermeld. Bij les aan huis (op het moment qua rooster echter nog zeer beperkt tot niet meer mogelijk) komt daar nog een (bijdrage in de) reiskostenvergoeding bij, afhankelijk van de reisafstand voor de docent. Voorkeur gaat uit naar lessen in deze studio, ook vanwege alle beschikbare apparatuur en mogelijkheden. Geldt zowel voor eigen lespraktijk als voor les via de SMOW: Leerlingen van 21 jaar en ouder betalen nog volgens de wettelijke verplichting 21% BTW bovenop het totale lesgeld. Leerlingen onder de 21 jaar zijn hiervan vrijgesteld.

♦ Muzieklessen zijn bij ___Patrick Holleeder Muziek___ in alle gevallen altijd privélessen. Bandcoachinglessen zijn uiteraard met de hele band tegelijk.

♦ De muziekles kan worden opgenomen op een CD of als mp3 via de mailbox verzonden worden om thuis nog eens (terug) te kunnen luisteren.


__LESPRAKTIJK
BIJ DE SMOW___


Lespraktijk voor Piano LM/Keyboard bij de SMOW in Wijhe

Uitsluitend voor zijn lespraktijk ondergebracht bij de SMOW gelden andere lestarieven (zie link bij de lestarieven hier direct onder)

 
De muzieklessen op deze muziekschool zijn altijd 30 minuten per (privé)les, er zijn bij de SMOW 32 lesweken per jaar.

 Via
de SMOW kunnen alléén leerlingen les krijgen, die woonachtig zijn op de lijn Zwolle-Deventer of in de gemeente Olst-Wijhe zelf.

 Bij de SMOW zijn doorlopend nieuwe inschrijvingen mogelijk voor toekomstige nieuwe leerlingen. Er is nog ruimte beschikbaar voor het huidig seizoen 2017-2018. De lessen bij de SMOW zijn op maandagmiddag en -avond tussen 14.00-22.30 uur in lokaal 13 in 't Spoc in Wijhe.

 


 HIERONDER STAAN DE HUIDIGE LESTARIEVEN VOOR 2018 VOOR NIEUWE LEERLINGEN
INGESCHREVEN IN DE EIGEN LESPRAKTIJK VAN ___PATRICK HOLLEEDER MUZIEK___:

(NB. UITSLUITEND voor muziekles via de SMOW gelden andere tarieven ⇒  Klik hier voor de SMOW-tarieven):
  

 

 1 les per week 

 tarief les van 45 minuten

 tarief les van 60 minuten

 tarief les van 120 minuten

 jonger dan 21 jaar 

 € 33,00 

 € 44,00 

 geen optie 

 *21 jaar en ouder 

 € 40,00 

 € 53,50

 € 106,00 

 
 

 

 

 1 les per 2 weken

 tarief les van 45 minuten

 tarief les van 60 minuten

tarief les van 120 minuten

 jonger dan 21 jaar

€ 35,00

 € 46,50

€ 92,00 

  *21 jaar en ouder

€ 42,50 

 € 56,50

 € 112,00

 
 
  

 1 les per 3 weken

 tarief les van 45 minuten

 tarief les van 60 minuten

tarief les van 120 minuten

 jonger dan 21 jaar 

geen optie 

 € 47,75 

 € 94,50 

 *21 jaar en ouder

geen optie

 € 58,00 

 € 115,00 

 
 
 
 

 1 les per 4 weken 

 tarief les van 45 minuten

 tarief les van 60 minuten

 tarief les van 120 minuten

 jonger dan 21 jaar 

 geen optie 

 € 49,00

 € 97,00 

 *21 jaar en ouder 

 geen optie 

 € 59,50

 € 118,00

* = lesgeld inclusief 21% BTW

Afhankelijk van de reiskilometers van de docent, komt er bij "les-aan-huis" een reiskostentoeslag bij. Wijzigingen voorbehouden.


  

___STUDIO PATRICK HOLLEEDER MUZIEK___  


Studio ___Patrick Holleeder Muziek___ te Wijk bij Duurstede heeft complete eigen faciliteiten voor het maken van diverse studio-opnames. Ook compleet afgemixte orkestbanden en mastertapes (op CD en/of mp3) voor musicalproducties en koren e.d. worden in deze Studio geproduceerd. Het monteren van audio-, video- & DVD-(montage)producties behoort tot de mogelijkheden van deze Studio, maar uiteraard ook het compleet opnemen en produceren van een CD (vocals en/of kleine ensembles, combo's) vanaf de eerste opname tot aan de hoes. Uurtarief van deze studio is incl. engineer € 43,50 excl. BTW. Er is een apart keukenblokje aanwezig voor koffie, thee etc...

 • In deze Studio wordt gebruik gemaakt van diverse studiomicrofoons (w.o. groot-  en kleinmembraan condensators) van SENNHEISER, CAD, RØDE en BEHRINGER.

• Opnemen en afmixen met de mengtafels van STEINBERG en WHARFEDALE.

• Verder ter beschikking, een KC-versterker van ROLAND (180 Watt) en een YAMAHA Stagepas 500 PA-System (2x250 Watt)

• Beschikbare toetsinstrumenten in de studio: SAMICK Salonvleugel (1.72m), ROLAND RD700GX Stagepiano 88-toetsen (met o.a. perfecte Fender Rhodes geluid), YAMAHA 9000 PRO Workstation (76 toetsen), een digitale HAMMOND module XM(C)-1 met realtime drawbars (zie foto's hieronder) en een MIDIBASPEDAAL FATAR MP-1, speciaal voor de organisten onder ons.Salonvleugel in STUDIO PATRICK HOLLEEDER MUZIEK

 

Kantoor- & Controlruimte in STUDIO PATRICK HOLLEEDER MUZIEK   

Diverse (MIDI-)apparatuur in STUDIO PATRICK HOLLEEDER MUZIEK

Kantoor- & Controlruimte voor het opnemen (voor elke muzikant is een eigen monitorgeluid instelbaar), het bewerken en afmixen van alle opnames met o.a. topsoftware van Steinberg & Yamaha!

 

Digitale Roland Stagepiano (met o.a. Fender Rhodes samples), Yamaha Workstation/keyboard, zelfs een Hammondmodule is aanwezig met realtime drawbars & een Fatar Midibaspedaal!


 

 Studio Patrick Holleeder Muziek - voor de juiste muzikale sfeer!


Klik hier voor een plattegrond van de locatie van Lespraktijk & Studio Patrick Holleeder Muziek
en/of een routebeschrijving hier naar toe vanaf elke willekeurige locatie in Nederland 

 (zie ook welkomspagina voor plattegrond)


PATRICK HOLLEEDER MUZIEK INGANG 
Voor meer informatie en meer gespecificeerde tarieven van alle mogelijkheden binnen PATRICK HOLLEEDER MUZIEK,
kunt u hier klikken om een contactformulier met uw vragen te versturen 

 


Muziek op de achtergrond: Intro Fascinating Rhythm gespeeld door Patrick Holleeder tijdens UM-Examen
© 2000 Patrick Holleeder Muziek, Wijk bij Duurstede

 

 

Patrick Holleeder Muziek  | info@patrickholleeder.nl
Top